Pastai cu smantana

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 6 Iul 2017 | 6456 vizualizari

COMENTARII (18)

kytz 1

06.07.2017, 15:08

N-am mâncat până acum (doar ardei copți cu smântână sau salată de păstăi cu maioneză...), dar cred că e o mâncare grozavă și merge din plin cu mămăliguță!

MotanLaOale 1

06.07.2017, 15:19

RODIMUR 1

06.07.2017, 16:00

Da, Kytz, merge cu mămăliguță, dar eu am mâncat fără...E o mâncare populară, la noi în Moldova, iar pe net sunt multe rețete asemănătoare... În schimb, eu n-am mai auzit de ardeți copți cu smântână (doar cu alte ingrediente), sau de salată de păstăi (fierte?) cu maioneză... E de încercat! Sigur sunt bune!

RODIMUR 1

06.07.2017, 16:01

Mulțumesc frumos, Motănel!

Rocsi 1

06.07.2017, 19:22

Nu am mancat niciodata si nici nu am vazut pe la noi sa pregatesca cineva, dar sigur sunt foarte bune!

RODIMUR 1

06.07.2017, 19:27

În fiecare casă și zonă sunt obiceiuri alimentare diferite. Sunt foarte bune, pentru că smântâna le dă un gust bun, le înmoaie, le face mai onctuoase...Sunt multe rețete pe net cu păstăi și smântână...Și Kytz scria despre ardei copți cu smântână și cred că trebuie să încercăm și rețeta asta. Smântâna face legumele mai plăcute, mai gustoase...

cristinutanicolita 1

06.07.2017, 20:14

Nu am mâncat niciodata, dar sigur sunt tare bune!

RODIMUR 1

06.07.2017, 20:36

Da, Cristinuța, sunt bune... Chiar mă mir că unii nu știu de această rețetă, când ea există și pe net, nu doar în amintirile celor mai în vârstă...

loredanaaa 1

06.07.2017, 23:09

Bun

RODIMUR 1

07.07.2017, 06:22

Mulțumesc frumos, Loredana!

madi_marin 1

07.07.2017, 09:29

interesant n-am mancat niciodata

RODIMUR 1

07.07.2017, 09:43

Madi, e specific zonei din care sunt și există chiar localnici care nu știu de această mâncare. Pentru că, poate, nu se prea face așa ceva în zilele noastre. Iar tu ești tinerică...

dantes 1

07.07.2017, 11:17

Buna!

RODIMUR 1

07.07.2017, 11:36

Mulțumesc, Dante!

mihaelar63 1

08.07.2017, 13:49

Foarte bune pastaile proaspete in acest sezon

RODIMUR 1

08.07.2017, 14:26

Da, Mihaela, le putem face și mânca în fel și chip...

Catalina L 1

14.07.2017, 16:11

ce pofta mi-ai facut

RODIMUR 1

14.07.2017, 16:52

Mă bucur că-ți plac, Cătălina! Se vede că știi despre ce este vorba...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu telemea la cuptor