Pastai cu rosii la cuptor

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 8177 vizualizari

 

by miha

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai
  • 2 cepe
  • 300 g sos de rosii(eu am pus rosii pregatite pentru iarna)
  • cateva rosii cherry
  • 10 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cateva bucatele de kaizer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu rosii la cuptor:

1. Fasolea se rupe bucati.Intr-o cratita se pune apa cu sare si in momentul in care clocoteste se pune fasolea,se acopera cu un capac,se stige focul si se lasa cateva minute sa se inmoaie.

2. Ceapa se toaca marunt si se pune in tava,apoi fasolea care se sareaza si se pipereaza si ultmul strat este cel de rosiile si sosul de rosii.Se pun 2-3 pahare de apa,cat sa acopere fasolea.Se da la cuptor pana se inmoaie bine si scade sosul.Spre final se adauga usturoiul pisat.


3. Se serveste cu mamaliguta si kaizer rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ossobuco con gremolata