Pasta de telina

de ralu_ca in Salate, 10 Feb 2013 | 9810 vizualizari

 

Foarte usor de facut si bunaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina medie de telina
  • 2 mere
  • 3-4 linguri maioneza
  • 1 pahar iaurt
  • cateva fier patrunjel
  • sucul de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de telina:

Se curata radacina de telina de coaja, se taie felii apoi o trecem prin razatoarea cu ochiuri mici. Pe masura ce razuim stopim cu suc de lamaie, acesta impiedica oxidarea si schimbarea culorii.

Dupa ce am curatat merele de coaja si scoatem samburii le trecem prin razatoare. La fel  ca si la telina stropim cu zeama de lamaie.

Maioneza (pe care eu am preparat-o cu robotul din: 1 ou, 1 lingura mustar, putina sare, ulei si zaema lamaie si putina apa minerala ) si iaurtul se amesteca si se toarna peste pasta de telina si mar. Dupa gust adaugam saere, piper si patrunjel tocat.

Se serveste si cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de telina