Pasta de naut

de amalia01 in Mancaruri de post, 23 Mar 2018 | 7444 vizualizari

 


In aceasta perioada de Post care se suprapune cu noul meu program nutritional, am incercat multe retete si combinatii noi. Pe unele le-am luat ca atare, pe altele le-am personalizat putin din diverse motive. Fie pentru ca nu am avut la indemana vreun ingredient, fie pentru ca nu sunt prietena cu el.
  Insa alegerea combinatiilor si a proportiilor corecte a fost principiul de baza dupa care m-am ghidat.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de naut Sun Food ( pentru ca stiu ca nu contine sare in exces si nici aditivi)
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lgt amestec de seminte
  • 2 lgt ulei aromatizat cu ierburi de Provence
  • boia dulce/ iute( dupa gust)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

 

Scurgi bine nautul din conserva si pastrezi zeama. Pui boabele in vasul pentru blender, adaugi usturoiul taiat felii, semintele si uleiul si blendezi bine. Din cand in cand, adaugi cate putina zeama, pana cand obtii o pasta de consistenta moale, ca un piure. Decorezi cu boia dulce/ picanta si servesi cu crackers sau bruschete de paine din secara alaturi de o salata de frunze verzi.  

 

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu rosii proaspete