Pasta de gogosari( ardei kapia)

de Sidy in Conserve, 5 Sep 2010 | 28703 vizualizari

COMENTARII (13)

Ina 1

05.09.2010, 10:04

stiu cat e de buna, ca faceam si eu...

Corinuta 1

05.09.2010, 10:49

mama face din asta!

Miha 1

05.09.2010, 11:12

Interesant!

Rocsi 1

05.09.2010, 11:16

am facut si eu acum 2 ani parca...da un giust minunat la mancaruri

nadina73 1

05.09.2010, 12:56

super bunadeci e grozava in mancare folosesc si eu destul de des

laura 1

05.09.2010, 18:57

Sidy, bine te-am regasit! (am facut suc de rosii dupa reteta ta). Tocmai cautam 2 retete de conserve si una am si gasit-o aici la tine! Facea si mama pasta din asta si era foarte buna, mai ales cu fasole boabe, mancare de cartofi sau piept de pui! Da un gust deosebit mancarurilor. As vrea sa te intreb daca din 5 kg ti-au iesit doar 6 borcane de 400g? Tu cam cat timp ai fiert si cam cata sare ai pus?
Vreau sa te mai intreb ceva: stii cumva o conserva de ardei capia copti? M-ar interesa daca ce pun in otet sau doar in ulei?! Mersi mult mult de tot

Sidy 1

06.09.2010, 07:13

Laura draga sa o iau pe rand...
Borcane mi-au iesit mai multe dar doar pe astea le-am pozat. De fiert le-am fiert cam o ora , dar sa nu uiti sa mai amesteci in cratita cu lingura de lemn...Iar sarea am pus dupa gust si apoi am mai adaugat o lingurita buuuna.
Ardeii capia copti , eu ii pun in congelator in pungi de o portie...alta reteta nu pun
Nu mi-ai spus daca esti multumita de bulion...
Bafta in continuare...[bs:11Uite aici o reteta totusi: http://www.gustos.ro/retete-culinare/conserve-si-muraturi/ardei-copti-la-borcan-1.html

laura 1

06.09.2010, 08:37

sigur ca sunt multumita de bulion chiar daca am stropit toata bucataria cand l-am facut, inclusiv peretele si hainele de pe mine, dar nu-i nimic, important este ca nu are conservanti si arata bine in sticle (deocamdata)! chiar are un rosu frumos! sper sa tina pe balcon. am cam dat-o in bara cu niste borcane de fasole galbena in saramura care au fermentat intr-o saptamana si mai am niste castraveti in saramura care arata cam dubios (nu au bule de aer, dar au niste depuneri albe pe ei, zici ca a nins!)... dar eu nu ma las si fac mai departe conserve. azi cumpar ardei si gogosari pentru ca e extraordinara pasta asta! sidy multumesc mult si s-ar putea sa te mai deranjez cu intrebari....

mena29 1

06.09.2010, 18:56

Laly 1

07.09.2010, 00:14

Sa stii ca sin din astea vreau un borcanel

laura 1

08.09.2010, 18:11

am facut si eu azi, acuma am terminat! iarasi are o culoare foarte frumoasa, vie! oare daca facem aceeasi reteta, dar din ardei grasi verzi cum o fi?

Bunica 1

08.09.2010, 20:48

Fac si eu, dar pun si 1 kg. rosii si fara ulei. Pun la sosuri si le da un gust deosebit.

Bucataras Medi 1

09.09.2010, 07:31

deci a facut Sidy, a facut Buni...............sunt asigurata pentru la iarna.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida