Pasta de corcoduse (pentru acrit)

de MOKUSKA in Conserve, 6 Iun 2014 | 8103 vizualizari

COMENTARII (12)

delia64 1

06.06.2014, 12:24

Interesant !!!

marcela1979 1

06.06.2014, 12:47

Super si eu am inca de anul trecut

cristeena20 1

06.06.2014, 13:34

niciodata nu am mancat..dar cred ca e buna!!bravo!1

laura_n 1

06.06.2014, 13:37

vaaai de mine, eu salivez numai cu gandul la ea )) cand aud de acrituri, salivez instant

anca_rm 1

06.06.2014, 13:42

MOKUSKA 1

06.06.2014, 15:26

va multumesc fetele

MotanLaOale 1

06.06.2014, 15:34

MOKUSKA 1

06.06.2014, 15:36

Motan

MOKUSKA 1

06.06.2014, 15:43

Laura, iei o lingurita de pasta si poti saliva 24 de ore linistita, te saturi de acrituri

Lia_ 1

06.06.2014, 17:21

excelenta idee. n-am mai auzit

Ksenya 1

07.06.2014, 08:22

Imi place reteta ,am o intrebare...fara acid acetilsalicilic,oare stau borcanele?

MOKUSKA 1

07.06.2014, 15:05

nu stiu, nu am incercat. Eu nu am pivnita...daca ai pivnita cred ca e ok...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos