Pasta de bruschette cu rosii deshidratate,ardei iuti si ierburi proaspete

de Mitinita in Conserve, 9 Noi 2012 | 4226 vizualizari

 

Tocmai cand ati crezut ca am terminat-o cu experimentele de toamna,iata ca am mai incercat ceva si acest ceva il recomand cu mare drag. De data asta i-am dat o tenta italiana si nu am adaugat usturoi,fiind o pasta mai versatila,voi adauga atunci cand o voi folosi.

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline
  • rosii deshidratate
  • ardei iuti rosii uscati
  • ierburi proaspete: busuioc,oregano,rozmarin,cimbru,patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de bruschette cu rosii deshidratate,ardei iuti si ierburi proaspete:

Ierburile se vor taia marunt, iar ardeii iuti se vor rupe in bucatele. Adaugam intr-un bol ierburile, ardeii, rosiile si  ardeii si amestecam, apoi introducem continutul intr-un borcan. Umplem borcanul cu ulei de masline.

Pastram borcanul la frigider si folosim continutul la paste, pizza, supe, bruschette, samd.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de bruschette cu rosii deshidratate,ardei iuti si ierburi proaspete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii