Pasca in 3 culori

de ralu_ca in Prajituri, 20 Apr 2014 | 6886 vizualizari

 

e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • ingrediente strat 1:
  • 5 oua
  • 160 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri faina
  • 600 g branza dulce de vaci
  • 150 g stafide
  • ingrediente strat 2:
  • 5 albenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g smantana
  • 3 linguri faina
  • 50 g cacao
  • ingrediente strat 3:
  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 1o linguri nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca in 3 culori:

Pentru primul stat am mixat ouale cu zaharul ci cel vanilat, apoi adaug faina. Amestec usor si apoi adaud branza si stafidele. Am folosit o forma cu pereti detasabili (eu am folosit 2 mai mici, dar se poate folosi una cu diametru mai mare ) Am uns cu putin unt, am turnat compozitia si am dat la cuptor preincalzit approx 40 min.

Pentru al 2lea strat am mixat bine galbenusurile cu zaharul pudra si vanilat, apoi adaug smantana. Faina am amestecat-o cu cacaoa si am adaugat in compozitie. Am turnat amestecul peste primul strat si am reintrodus la cuptor approx 30 min.

Pentru al 3lea strat am batut bine albusurile cu zaharul, spuma si apoi am adaugat nuca macinata. Aceata bezea am turnat-o peste al 2lea strat si am reintrodus la cuptor pt inca 30 minute.

Deasupra am ornat cu bucati ciocolata ornament.

Foarte gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune