Pasca in 3 culori

de ralu_ca in Prajituri, 20 Apr 2014 | 7671 vizualizari

 

e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • ingrediente strat 1:
  • 5 oua
  • 160 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri faina
  • 600 g branza dulce de vaci
  • 150 g stafide
  • ingrediente strat 2:
  • 5 albenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g smantana
  • 3 linguri faina
  • 50 g cacao
  • ingrediente strat 3:
  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 1o linguri nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca in 3 culori:

Pentru primul stat am mixat ouale cu zaharul ci cel vanilat, apoi adaug faina. Amestec usor si apoi adaud branza si stafidele. Am folosit o forma cu pereti detasabili (eu am folosit 2 mai mici, dar se poate folosi una cu diametru mai mare ) Am uns cu putin unt, am turnat compozitia si am dat la cuptor preincalzit approx 40 min.

Pentru al 2lea strat am mixat bine galbenusurile cu zaharul pudra si vanilat, apoi adaug smantana. Faina am amestecat-o cu cacaoa si am adaugat in compozitie. Am turnat amestecul peste primul strat si am reintrodus la cuptor approx 30 min.

Pentru al 3lea strat am batut bine albusurile cu zaharul, spuma si apoi am adaugat nuca macinata. Aceata bezea am turnat-o peste al 2lea strat si am reintrodus la cuptor pt inca 30 minute.

Deasupra am ornat cu bucati ciocolata ornament.

Foarte gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu crema de vanilie, frisca si zmeura