Pasca cu multa branza

de mihaelaM in Dulciuri, 26 Apr 2014 | 4144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 500 g faina
  • 250 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 plic vanilie
  • 30 g drojdie
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
  • UMPLUTURA
  • 500 g branza dulce
  • 150 g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilinat
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu multa branza:

Preparam aluatul si-l lasam sa creasca.

Intre timp amestecam  branza cu stafidele,zaharul si zaharul vanilinat.

Cand aluatul este crescut si branzica pregatita  punem ulei pe blatul de masa si intindem cu mana o foaie cat tava.

Ungem tava in care vom pune aluatul dupa care punem foaia intinsa .

Umplutura de branza o punem in tava peste aluat.Eu am facut niste margini ca sa nu curga.

Dupa ce am facut marginile din aluat si am pus branzica (eu am uns marginile cu ou si am pus seminte de mac)am mai lasat circa 15 min sa creasca si in tava dupa care am  dat tava la cuptorul incins.Dimp de 15 min am dat focul mare dupa care inca 25-3o min am lasat la foc mic.

Cam asta a fost tot am scos  tava cu pascuta cand a fost gata si am acoperit pana s-a racit.

Noua ne place rece, dar se poate servi si calda.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu multa branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

26.04.2014, 20:03

Rocsi 1

26.04.2014, 21:58

Buna pasca

mihaelaM 1

27.04.2014, 00:18

Multumesc dragii mei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]