Pasca cu branza dulce si stafide

de claudiaO in Prajituri, 24 Apr 2014 | 2676 vizualizari

 

Odata cu cozonacul am realizat si pasca...super buna!

 

INGREDIENTE

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si stafide:

Aluatul a fost framantat si pus la crescut si intre timp m-am ocupat de umplutrura.

Ouale le-am frecat cu zaharul cateva minute, am adaugat branza de vaci scursa, grisul, stafidele (pe care nu am apucat sa le mai tin la inmuiat in rom), esenta de rom si coaja de lamaie. Am amestecat totul si am dat deoparte.

Dupa ce a crescut aluatul, am luat o bucatica si am asezat-o in forma de tort tapetata cu hartie de copt. Apoi am luat bucatele de aluat pe care le -am lipit pe marginea formei. Am pus umplutura de branza, apoi am asezat deasupra o impletitura din 2 snururi de aluat. In mujloc am facut o cruce si am lasat vreo 20 de minute sa creasca. Dupa ce a crescut, am uns cu ou si am presarat putin zahar vanilat.

Am lasat la cuptor cca 50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca in trei straturi