Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat

de RuxyRux in Dulciuri, 2 Mai 2016 | 4848 vizualizari

 

Minunatie! Paste binecuvantat va doresc! 
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce
  • 100 gr amidon
  • 50 gr. gris
  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 5 linguri smantana grasa
  • 100 gr. unt gras( 85%)
  • esenta de rom
  • vanilie
  • un praf de sare
  • coaja razuita de lamaie( sau portocala, ce doriti)
  • stafide ( optional)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, apoi ca pentru bezea cu zaharul si vanilia.

Untul se topeste la foc mic, se lasa deoparte.

Branza dulce se mixeaza cu galbenusurile, apoi se adauga smantana lingura cu lingura, coaja de lamaie, romul,  urmeaza faina si grisul, untul topit, stafidele ( daca doriti) si la final bezeaua de albus prin invaluire.

Forma se unge cu unt si se adauga compozitia si se coace o ora pe programul de patiserie.( probati cu scobitoarea, trebuie sa fie ferma in mijloc) Am pus pasca la rece pana in momentul in care am taiat-o.

Este delicioasa!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

marcela1979 1

03.05.2016, 11:55

super buna

Rocsi 1

03.05.2016, 19:27

Ce imi place!

RuxyRux 1

04.05.2016, 23:51

Multumesc mult !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu mac, nuca si rahat