Pasca

de Merisor in Prajituri, 18 Apr 2014 | 8303 vizualizari

COMENTARII (38)

Merisor 1

18.04.2014, 22:22

Mai, la mine nu rezista prajiturile de pe o zo pe alta sa le tai frumos nici macar nu sunt lasate sa se raceasca

Merisor 1

18.04.2014, 22:22

Tanya

Rocsi 1

18.04.2014, 22:24

)) La noi asa era in copilarie, acum toata lumea stie ca mai intai trebuiesc pozate apoi mancate ..Sa o vezi pe draga mea mama cum intreaba: dar asta e pozata, se poate manca? ))

Bya Ralu 1

18.04.2014, 22:35

tare buna

MIUTA 1

18.04.2014, 23:44

Wooow,ce bine arata!

sebirizescu 1

18.04.2014, 23:56

Corinuta 1

19.04.2014, 00:26

O pasca mare si frumoasa ai facut Meri! Eu niciodata nu pun branza sarata la prajituri, doar proaspata. Am observat ca in sud se obisnuieste sa se puna sarata, dar la noi doar in placintele sarate folosim.

Dya Daniela Andrei 1

19.04.2014, 06:17

Tare buna si frumoasa! Astazi o fac si eu!

simona72 1

19.04.2014, 09:00

Tare buna si frumoasa!

gaby_duceag 1

19.04.2014, 14:16

Si eu voiam sa intreb de crema dar daca unii fac ca mine, mananca chit ca se frig la limba...))

Lavinia 1

19.04.2014, 19:41

minunata!cu branza multa cum imi place mie

Lia_ 1

22.04.2014, 18:58

asta cu aluat este a noastra si decorata cu suflet

Merisor 1

22.04.2014, 19:40

Asa este, Lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]