Pasca

de Sim0na in Prajituri, 10 Apr 2012 | 7811 vizualizari

COMENTARII (35)

adry88 1

11.04.2012, 10:23

buna rau pasca

Sim0na 1

11.04.2012, 11:20

eduard_09, multumesc!

danamatei 1

11.04.2012, 16:00

arata super pasca ta. sigur o voi incerca de Pasti

iry-gabriela 1

11.04.2012, 19:57

super pasca

Dana_Retetegg 1

11.04.2012, 20:28

Arata super Simona...am o poftaaa

Sim0na 1

11.04.2012, 21:11

danamatei, iri_love, Retetegg, va multumesc ptr aprecieri!

ancutaCH 1

12.04.2012, 21:19

Arata super.. ..fara multa coca ...maine o incerc pe asta sa vedem cum imi iese...desi am o problema ..nu am branza proaspata...aici in China gasesc doar crema de branza...asa ca sa sper ca o sa imi iasa....Poate imi spui cum ai facut branza dulce de casa ...Paste fericit si spor la gatit !

Sim0na 1

12.04.2012, 23:23

ancutaCH, am avut aceeasi problema in Dk, si atunci am facut prima oara branza dulce in casa. Mai jos ai link-ul catre reteta.
http://www.bucataras.ro/retete/branza-dulce-made-home-31838.html
Ma bucur ca iti place reteta, iar eu ti-o recomand cu drag.
Un Paste fericit va doresc!

ancutaCH 1

14.04.2012, 07:54

Mulțumesc și pentru rețeta de brânzică...o să încerc cu prima ocazie când găsesc iaurtul ...pt că aici în China se găsește doar iaurt f.dulce și zemos...și doar câteodată (în funcție de aprovizionare) mai găsim brânză-feta, smântână și acum am fost foarte fericită că am găsit brânză cu smântână (unfel de brânză Făgăraș) și pe care am folosit-o la păscuță...Mai vroiam să te întreb dacă laptele pt brânzică poate fi UHT?...aici cumpăr numai ce scrie și în engleză pe el și astea UHT sunt singurele pt că lapte proapat de consum importat nu se gasește!...
Și să revin la păscuță....a ieșit super frumoasă...sper să fie și gustoasă...din cauza brânzei cu smântână nu am mai adaugat smântână dar deși am pus și cateva linguri de griș se pare că mai trebuia să pun câteva linguri si de făină....și cei drept am scăpat cam multe stafide....dar per ansamblu a ieșit ok....Ah...și compoziția de aluat am frământat-o și dospit-o la mașina de făcut pâine (aceiași timpi -30 min frământare și 1 oră dospire)...și din care am reușit sa fac 2 ”aluaturi” de păscuțe...una cu branza (rețeta ta!) și cea cu ciocolată (o sa pun rețeta în pagina mea)....
Merci mult încă odată! și Paște Fericit alături de cei dragi!

Sim0na 1

17.04.2012, 14:50

ancutaCH, iti multumesc ptr urari, desi cu intarziere (am fost plecata cateva zile! C=Acelasi ganduri bune iti trimit si eu, si sper ca ai avut niste sarbatori traditionale pline de bucurie!
Revenind la bucatareala noastra, abia astept sa vad postarile celor doua pascute Ma bucur tare mult ca ti-au iesit, chiar si cu ceva modificari (eu patesc frecvent sa modific retete, nu doar din lipsa de ingrediente ).
Nu am incercat niciodata sa fac branza din lapte UHT, dar... cred ca poti incerca dintr-o cantitate mai mica, iar in loc de iaurt poti pune smantana.
Ma interesez mai bine si revin cu informatii!
Te pup si-ti doresc o saptamana minunata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac impletit cu nuca si rahat