Parjoale

de dentistutza in Porc, 20 Noi 2010 | 9295 vizualizari

 

Clasic ! Cui nu-i plac???

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa porc tocata
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi pisat
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri mustar
  • 1/2 legatura marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale:

Ceapa si mararul se dau la blender impreuna. Se amesteca toate ingredientele, se potriveste compozitia de gust si se formeaza parjoale cu mana umeda. Se tavalesc prin faina, se scutura excesul si se prajesc in ulei de palmier la foc f. moderat pana sunt patrunse. Se sevesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]