Pariziene cu mere

de adry88 in Dulciuri, 25 Apr 2013 | 3442 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

25.04.2013, 08:53

dantes 1

25.04.2013, 08:57

delicioase

deyutzky 1

25.04.2013, 09:00

adry88 1

25.04.2013, 09:03

Tabita _ 1

25.04.2013, 09:11

Foarte bune si faine

Lavinia 1

25.04.2013, 09:11

ce frumoase ti-au iesit

diana_k 1

25.04.2013, 09:13

ce aratoase sunt!

Ela68 1

25.04.2013, 09:21

buuuuuuuuuun !

adry88 1

25.04.2013, 09:27

CookieMonster 1

25.04.2013, 09:30

delicioase

gaby_gabytza 1

25.04.2013, 09:58

minunate

Lau 1

25.04.2013, 10:49

faine si bune

Satisfyyourcravings 1

25.04.2013, 11:13

Minunate!

adry88 1

25.04.2013, 14:13

Rocsi 1

25.04.2013, 22:40

Ce faine sunt. Ce mult imi plac cu mere!

adry88 1

26.04.2013, 07:52

diaconta 1

26.04.2013, 09:30

foarte bune

adry88 1

26.04.2013, 10:38

Geanina87 1

19.12.2015, 21:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri cu mere, stafide si nuci