Parisul in flacari

de Anamaria7 in Prajituri, 3 Oct 2010 | 42348 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

03.10.2010, 11:19

Care o fi istoria acestui nume? Cred ca ar fi interesant de aflat.

ela 1

03.10.2010, 11:24

ce de oua are....dar cred ca e bun

onuta 1

03.10.2010, 11:47

Rocsi 1

03.10.2010, 12:13

foarte frumoasa

madi_marin 1

03.10.2010, 12:15

super arata praji..... si numele e interesant....

lacrimioara 1

03.10.2010, 12:22

si eu ca miha intreb curioasa istoria acestui nume arata biine si as pofti si eu la o felie

nadina73 1

03.10.2010, 12:40

cred ca e foarte buna 5 f ,poate ne spui si istorioara ............daca o sti

La Ancuta 1

03.10.2010, 12:44

Foarte bine arata

Miha 1

03.10.2010, 13:00

Ela, are multe oua, dar e si ditai prajitura.

maria_claudia 1

03.10.2010, 13:41

adasev12 1

03.10.2010, 13:58

super nume...

silvi0ara 1

03.10.2010, 15:45

diaconta 1

03.10.2010, 16:30

in flacari o sa ardem si noi de ....pofta suuuuuuuper

sylvana 1

03.10.2010, 18:53

buuun

Anamaria7 1

04.10.2010, 01:06

hmm... am intrebat si cautat si eu in stanga si in dreapta sa aflu ... nimeni nu m-a putut lamuri. ce cred eu? ca prajitura asta are ceva stramosi in Paris unde s-a 'nascut' pentru prima oara, iar PRIMA ciocolata rasa pe deasupra era destul de onctuoasa, astfel incat fasiile duceau cu gandul la flacari IATA legenda.

nadina73 1

04.10.2010, 01:46

dia e aprinsa rau de tot nu glumai arde inima tare de tot drumu la maritat cu tine fata ca e bai mare

nadina73 1

04.10.2010, 01:47

anamaria e super oricum prajimultumim oricum

lilik 1

04.10.2010, 19:50

Adeliana 1

13.04.2012, 23:01

nu sunt o impatimita a dulciurilor dar de fiecare data cand am facut o prajitura dupa o reteta corecta si completa rezultatul a fost cel asteptat..ori in cazul retetei impartasite de tine...nervii mei au fost in flacari eu zic sa repostezi reteta completa si cu timp de coacere si alte ponturi (asta ajuta multe incepatoare)..daca iti doresti ca prajitura sa mai iasa si la altii...si eventual sa pui poze si de pe parcursul procesului...nu doar cu finalul..una peste alta poza f reusita mi-a starnit interesul sa caut o reteta care sa-mi si iasa de data asta...toate cele bune

adry88 1

18.10.2013, 17:07

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kinder pingui