Parfe cu afine si gem de capsuni

de gaby_duceag in Dulciuri, 6 Apr 2011 | 15174 vizualizari

COMENTARII (59)

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:00

Dya, ti-a iesit tare bine.
Mie mi s-a parut ca gemul a fost cel ce a intarit, nu sucul. Eu le-am pus pe rand si dupa ce am pus gemul a capatat acea consstenta bine legata.

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:01

lilik
joly
deya

gaby_duceag 1

09.04.2011, 14:01

Cris.....mai bine-ti raspund privat

Cris2711 1

09.04.2011, 14:03

ok ramane intre noi

ela 1

09.04.2011, 19:44

ce bunate ai facut tu aici.....

Pasiune pentru bucatarie 1

10.04.2011, 12:07

wow ce colorat e si cred ca a fost delicios si lingurita imi place mult

adry88 1

01.06.2011, 21:18

vreau si eu

gaby_gabytza 1

08.09.2011, 15:00

ce bunatate

CookieMonster 1

23.04.2013, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata umplute cu gem de afine