Paprikas cu carne, mazare si galuste

de mihaelar63 in Porc, 5 Oct 2014 | 5174 vizualizari

 

De cand ma stiu mi-a placut cel mai mult paprikasul cu galuste .De aceasta data am lasat smantana ,deoparte si am folosit lapte cum facea mama .

 

INGREDIENTE

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas cu carne, mazare si galuste:

Muschiuletul de porc se feliaza si se prajeste in ulei .

Ceapa se curata ,se spala si se toaca . Se pune la prajit langa carne .

Adugati pasta de gogosari , sarati , puneti o lingura de faina si amestecati .

Se toarna laptele ,putin cate putin, amestecand .

Ouale se bat spuma cu ajutorul mixerului , se sareaza , se incorporeaza si untul moale . Se amesteca cu faina .

Cu ajutorul lingurii care mai intai se introduce in apa se iau galuste si se pun la fiert .

Daca este nevoie mai adugati apa in cratita ca galustele sa poata fierbe usor .

Adugati mazarea si mai lasati paprikasul sa fiarba 10 minute .

Asezonati si serviti cu verdeata , patrunjel si marar verde .

Eu nu am mai pus piper pentru ca sosul de gogosari era suficient de picant .

 

TIPS-URI

1

Acest paprikas se prepara de obicei cu carne de pui , dar eu am avut la dispozitie muschiulet de porc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu carne, mazare si galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas cu carne de porc reteta traditionala ungureasca