Papricas de pui cu galuste

de Angelina_Elena in Pui, 19 Iun 2013 | 4775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Galuste:
  • 2 oua
  • 2-3 linguri apa
  • 4 linguri si jumatate de faina
  • sare
  • piper
  • Papricas:
  • 4 cioconele de pui
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel uscat sau proaspat
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Papricas:

Curatam ceapa si o punem la calit in 3 linguri de ulei.

Am spalat ciocolanelele, le-am curatat, le-am condimetat cu putina sare si piper, le-am pus peste ceapa si am lasat pana s-au patruns bine.

Apoi dat cratita de-o parte, am adaugat boiaua dulce de ardei si am amestecat bine.

Am adaugat si sucul de rosii, faina si am amestecat repede sa nu se formeze cocolosi, apoi adaugam apa cat sa acopere cioconelele.

Lasam la foc mic pana incepe sa fiarba si intre timp  pregatim galustele

Galuste:

Galustele le-am pregatit chiar inainte de fie gata papricasul.

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare.

Intr-un bol batem ouale cu un pic de sare si piper si adaugam treptat faina si apa.

Cand apa incepe sa fiarba luam cu o lingurita din compozitia precedenta si formam galustele.

Lingurita am trecut-o de fiecare data prin apa fiarta din oala.

Lasam sa fiarba 10 minute (verificam cu o furculita daca s-au fiert).

Le luam cu o paleta cu gaurele si le adaugam peste papricas.

Presaram patrunjel uscat sau proaspat si servim!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat