Papricas de cartofi

de ianculubita in Mancaruri de post, 2 Mai 2013 | 5059 vizualizari

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

02.05.2013, 13:51

bun

Satisfyyourcravings 1

02.05.2013, 14:08

Şi mama făcea! Sunt delicioşi!

gaby_gabytza 1

02.05.2013, 14:24

MotanLaOale 1

02.05.2013, 14:24

Corinuta 1

02.05.2013, 14:26

Cred ca am sa fac si eu, o idee buna!

Mirela Suba 1

02.05.2013, 14:30

Alexandra Elena 1

02.05.2013, 14:41

ce bun e

Lau 1

02.05.2013, 14:58

bun

simona72 1

02.05.2013, 15:01

CookieMonster 1

02.05.2013, 15:09

Anett 1

02.05.2013, 16:19

chiar astazi am mancat papricas. foarte bun !

adry88 1

02.05.2013, 16:35

bun

Rocsi 1

02.05.2013, 20:53

Sa imi pastrezi pentru maine o portie ca sa pap si eu

T I M E A 1

02.05.2013, 23:15

ianculubita 1

03.05.2013, 06:49

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi (de post)