Papara cu salam

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2012 | 5958 vizualizari

COMENTARII (15)

aalliinnaa07 1

13.04.2012, 11:17

bun bun

oana_pisicutza16 1

13.04.2012, 13:39

multumesc alina

deyutzky 1

13.04.2012, 18:25

MotanLaOale 1

13.04.2012, 18:49

oana_pisicutza16 1

13.04.2012, 19:06

Deyutzky

oana_pisicutza16 1

13.04.2012, 19:06

motan

Lau 1

13.04.2012, 21:49

buna

Sim0na 1

13.04.2012, 22:17

Sunt fan omlete si surorile ei! In varianta asta nu am facut niciodata.
Prima oara cand am citit am crezut ca ai pus cafea cu lapte in ea.. O fi oboseala mea de vina..

adry88 1

13.04.2012, 22:20

bun

iry-gabriela 1

13.04.2012, 23:50

nu ma dau in vant dupa asa ceva dar imi place prezentarea facuta si vrei nu vrei te face sa mananci tot din priviri

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:14

sufletista

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:15

simona sa stii ca asa am inteles si eu prima data cand am auzit de reteta asta dar este chiar foarte gustoasa

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:15

eduard

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 08:16

multumesc mult iri pentru aprecieri

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 15:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu maioneza