Hidratam 4 g gelatina in 2 lg apa rece, timp de 10 minute. Punem lichiorul intr-o cratita, pe foc mic sa se incalzeasca, dar fara sa fiarba, apoi topim gelatina in el. Il turnam in 4 boluri de sticla (cca 200 ml fiecare) si dam la congelator pana pregatim panna cotta (sau la frigider pentru 1 ora)
Restul de gelatina (adica 11 g) o hidratam in 100 ml apa rece.
Smantana o amestecam cu laptele si zaharul pudra (eu am folosit 80 g ). Punem pe foc mic sa se incalzeasca, adaugam esenta de vanilie, iar in acest amestec topim gelatina pe care am hidratat-o timp de 10 minute. Amestecam bine
Acest amestec il turnam in mod egal peste jeleul de Amarulla si dam la frigider pentru minim 3 ore.
Dupa "expirarea" celor 3 ore , scoatem bolurile din frigider, le scufundam pentru cateva secunde in apa fiarta si rasturnam pe farfurioara.
Decoram cu sirop de ciocolata Nesquik si cu biscuiti Amarettini.
Panna Cotta cu Amareto este un desert delicios, rapid, rece , fin si usor de realizat.
Spor la treaba ! :)