Panna Cotta

de nico15 in Dulciuri, 17 Aug 2011 | 4828 vizualizari

COMENTARII (15)

Laly 1

17.08.2011, 22:32

Sunt prima,ce bunatate

diaconta 1

17.08.2011, 22:37

minunat Nico

Rocsi 1

17.08.2011, 22:40

panna cotta delicioasa,prezentare minunata

Dya Daniela Andrei 1

17.08.2011, 22:50

Am o nelamurire,,,, la ce se foloseste uleiul?

Bunica 1

17.08.2011, 23:03

Ai tinut-o mult la pastrare.......pana te-ai decis sa o prezinti

alinutzika 1

17.08.2011, 23:06

Mitinita 1

17.08.2011, 23:15

frumoase ti-au iesit

mirela0911 1

17.08.2011, 23:40

ce prezentare

nico15 1

18.08.2011, 07:57

Va multumesc mul pentru comentarii iar uleiul(unt) ne trebuie sa stergem formele in starat subtire pentru a se putea desface panna cotta dupa forma.

Va doresc o zi frumoasa

Dya Daniela Andrei 1

18.08.2011, 08:52

Am banuit dar nu eram convinsa,,, de asta nu imi cadea mie din forma, hm?

jolygina 1

18.08.2011, 09:16

adry88 1

18.08.2011, 10:29

foarte reusit chiar imi place

Lau 1

18.08.2011, 10:59

vreau si eu

DIANA B 1

18.08.2011, 16:17

Ce frumos-i cel facut in silicon

MIUTA 1

18.08.2011, 17:13

Super bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu sos de caramel