Aveam un panettone si nu stiam ce sa fac cu el,ca nu-mi place sa-l consum simplu.Am strigat dupa ajutor:))pe Bucataras si dragii mei bucatarasi au raspuns ca de fiecare data cu solutii.
Pentru inceput se ia o forma de sticla termorezistenta si se unge cu unt.
Panettonele se taie felii si se aseaza in forma.
Crema:
Cele doua oua se mixeaza cu zaharul.
Se adauga amidonul si laptele mixand in continuare.
Intregul continut se toarna iintr-o cartita si se pune pe foc.
Se fierbe la foc mic pana se ingroase.
Se stinge focul ,se adauga untul mestecand vartos.
Crema se toarna peste feliile de panettone si se da la cuptorul,care a fost preincalzit la 170 grade.Se tine in cuptor 15-20 minute.
1
Cat fierbe crema se amesteca tot timpul pentru a nu se prinda de cratita.
2
Arome nu am pus la crema ,pentru ca este cozonacul foarte aromat.