Pandispan tigrat

de gugugh in Prajituri, 27 Oct 2010 | 13456 vizualizari

COMENTARII (18)

Corinuta 1

27.10.2010, 11:22

frumos arata!

Laly 1

27.10.2010, 11:30

Ce bine arata tigratul tau

Rocsi 1

27.10.2010, 11:31

foarte frumos

silvi0ara 1

27.10.2010, 12:51

Bun si frumos.

ionela2682 1

27.10.2010, 14:25

gugugh 1

27.10.2010, 14:54

multumesc frumos fetelor, e gata papat la cat de bun a iesit

maria_claudia 1

27.10.2010, 16:51

super

ela 1

27.10.2010, 17:49

ce bine arata.....

eclerash 1

27.10.2010, 19:22

place,place muuuult!!!

Ina 1

27.10.2010, 21:43

foarte frumos!

gugugh 1

27.10.2010, 23:57

multumesc mult pt aprecieri

nadina73 1

28.10.2010, 00:04

super tare fain arata5f

mmona 1

02.11.2010, 10:25

ce minunatie....

gugugh 1

02.11.2010, 12:13

si ff gustos si fin

Ellena 1

05.11.2010, 20:54

cata pofta mi-ai facut si a crescut asa frumos fara sa folosesti praf de copt?

gugugh 1

06.11.2010, 21:36

nu folosesc praf de copt la pandispan. secretul este ca albusurile sa fie batute spuma tare sa nu curga cand intorc castronel si cand pui restul ingredientelor sa amesteci de sus in jos cu o spatula.

tanyapatap 1

10.12.2010, 22:24

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:11

tare bine arata simona bravoooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]