Pandispan tigrat

de gugugh in Prajituri, 27 Oct 2010 | 13248 vizualizari

COMENTARII (18)

Corinuta 1

27.10.2010, 11:22

frumos arata!

Laly 1

27.10.2010, 11:30

Ce bine arata tigratul tau

Rocsi 1

27.10.2010, 11:31

foarte frumos

silvi0ara 1

27.10.2010, 12:51

Bun si frumos.

ionela2682 1

27.10.2010, 14:25

gugugh 1

27.10.2010, 14:54

multumesc frumos fetelor, e gata papat la cat de bun a iesit

maria_claudia 1

27.10.2010, 16:51

super

ela 1

27.10.2010, 17:49

ce bine arata.....

eclerash 1

27.10.2010, 19:22

place,place muuuult!!!

Ina 1

27.10.2010, 21:43

foarte frumos!

gugugh 1

27.10.2010, 23:57

multumesc mult pt aprecieri

nadina73 1

28.10.2010, 00:04

super tare fain arata5f

mmona 1

02.11.2010, 10:25

ce minunatie....

gugugh 1

02.11.2010, 12:13

si ff gustos si fin

Ellena 1

05.11.2010, 20:54

cata pofta mi-ai facut si a crescut asa frumos fara sa folosesti praf de copt?

gugugh 1

06.11.2010, 21:36

nu folosesc praf de copt la pandispan. secretul este ca albusurile sa fie batute spuma tare sa nu curga cand intorc castronel si cand pui restul ingredientelor sa amesteci de sus in jos cu o spatula.

tanyapatap 1

10.12.2010, 22:24

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:11

tare bine arata simona bravoooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu crema mascarpone si zmeura