O prajitura buna pentru cei mari, dar si pentru cei mici!
Prajitura inspirata de aici: http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-marmorat-cu-visine-62269.html
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana se intareste spuma si adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, esenta de vanilie, coaja de lime, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.
Oprim cateva linguri din aceasta compozitie, in care adaugam cacao, iar restul il turnam in oala Multicooker, unsa cu putin unt, alternand cu compozitia de cacao.
Peste punem ciresele. Setam aparatul pe modul "Bake', setam temperatura la 180 grade si timpul la 40 minute.
Pofta buna!
1
Albusurile se bat cu mixerul mult mai bine si mai usor, apoi se adauga zaharul, restul compozitiei omogenizandu-se cu o spatula sau o lingura de lemn.
2
Multicookerul este mai bine sa fie selelcatat pentru primele 20 de minute la 150 de grade, iar apoi inca 20 de minute la 180 de grade.