Pandispan marmorat

de lilik in Prajituri, 13 Sep 2012 | 15887 vizualizari

 

inca una din retetele mamei..eu il folosesc si ca blat pt torturi,dar imi place fff mult simplu langa o cafeluta.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 5 linguri ulei
  • 1 vanilina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan marmorat:

Separam albusurile de galbenusuri si incepem sa mixam albusurile cu un praf de sare,iar cand incep sa se umfle adaugam treptat zaharul in ploaie si mixam pana devin ca pentu bezea,lucioase.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le punem peste albusuri,amestecand usor sa nu se lase,apoi adaugam treptat faina si vanilina cernute.

Dupa ce am amestecat usor ,punem mai mult de jumatate din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt,iar compozitia ramasa o amestecam cu cele 2 linguri e cacao,apoi o punem peste compozitia alba si cu o furculita dam aspectul marmorat.

Dam la cuptorul preancalzit la 175° timp de 30-35 de minute(eu dupa 30 de minute fac un test cu scobitoarea si daca este nevoie mai las).

Servim dupa plac pudrat cu zahar si cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan marmorat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat