Pandispan cu zmeura

de papabundetot in Prajituri, 25 Iun 2013 | 5677 vizualizari

 

Eu tare ma mai bucur cand avem asa cateva zile libere sa imi fac de cap prin bucatarie si mai ales ca am si un copilas mic si dragalas…pe iubi imi face mare placere sa ii fac tot felul de bunatati mai ales ca el mananca si ii plac prajiturile de casa si in special ale mele

La fel ca la si pandispanul cu caise,aceeasi reteta am folosit-o si aici doar ca am inlocuit caisele cu zmeura.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • zahar vanilat (dupa gust)
  • esenta de trandafiri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu zmeura:

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare,am adaugat mai apoi galbenusurile,uleiul,zaharul,esenta si faina si am omogenizat bine toata compozitia.

Zmeura am avut cam 2 pahare de plastic mai inalte ( asa se vindea in piata) ,zmeura dintr-un pahar am zdrobit-o putin cu o furculita si am adaugat-o peste aluat si am amestecat incet,iar dupa ce am asezat aluatul in tava am adaugat deasupra si cateva bucati de zmeura intreaga. Am dat totul la cuptor aproximativ 30 min (verificati daca este copt cu o scobitoare),apoi iubi le-a papat cu pofta 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]