Pandispan cu capsuni

de Lau in Prajituri, 25 Iun 2013 | 3040 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

25.06.2013, 16:42

Bun alaturi de o cafea si nu numai!

Alina26 1

25.06.2013, 16:44

vai ce bine arata....!!!!!!

adry88 1

25.06.2013, 16:46

bun

Constelatialeu 1

25.06.2013, 16:47

Valclaudia 1

25.06.2013, 16:47

Lau 1

25.06.2013, 16:52

MotanLaOale 1

25.06.2013, 16:56

Angelina_Elena 1

25.06.2013, 16:57

tare bun e

Lau 1

25.06.2013, 17:17

babi5 1

25.06.2013, 17:36

Merisor 1

25.06.2013, 19:10

Ce buna, facem schimb?

gaby_gabytza 1

25.06.2013, 19:42

minunat

diaconta 1

25.06.2013, 20:17

ce bun

Lavinia 1

25.06.2013, 20:39

simplu si bun

iry-gabriela 1

25.06.2013, 21:27

place

Lau 1

25.06.2013, 22:53

Rocsi 1

25.06.2013, 22:59

Sper sa mai gasesc si eu ceva

Lau 1

26.06.2013, 14:00

Emacristina 1

27.06.2013, 21:24

Am facut si eu de curand si s-a mancat imediat foarte buna !

Lau 1

27.06.2013, 21:52

Miru 1

29.06.2013, 23:25

la cate grade iubita? pupici ptr reteta

Lau 1

30.06.2013, 10:51

Miru eu nu am cuptor cu grade,eu las 10 min la temperatura mijlocie si dapa aia dau mediu spre mic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsune