Amestecam ingredientele uscate,apoi adaugam lichidele si mixam pana obtinem o compozitie omogena,fara cocoloase si de consistenta mai densa,apoi acoperim si dam circa 30 de minute la rece.
Intre timp curatam piersicile si le taiem cubulete,apoi punem untul,zaharul si zeama de lime intr-o tigaie si cand incepe sa capete culoare punem piersicile si le lasam 5-10 minute la foc mic sa se patrunda,apoi dam deoparte si ne apucam repede de pancakes.
Punem un polonic de compozitie intr-o tigaie incinsa si unsa putin,fara sa ii tingem suprafata si cand incepe sa faca basicute la suprafata si isi pierde luciul le intoarcem si pe partea cealalta.
Procedam in acest fel pana terminam compozitia.
Formam o portie din 4-5 pancakes,alternand cu cate o lingura de piersici caramelate,iar deasupra punem putin caramel si inghetata preferata.
Servim repejor cu mare pofta.