Andra Mihail ne împărtășește o rețeta delicioasă de pâine umplută cu brânză topită și bacon crocant. Un aperitiv savuros, perfect pentru petreceri sau cine rapide.
Pentru a pregăti această Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă, ai nevoie de doar câteva ingrediente: o pâine cu cereale, brânză, bacon, oregano.
Cum se prepara Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă
Pune baconul la rumenit într-o tigaie. Adaugă usturoiul tocat mărunt, puțin piper și unt. Adaugă oregano.
Decupează pâinea formând un locaș. Îndepărtează miezul din mijloc, apoi crestează marginile pâinii.
Așază pâinea într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune un strat de bacon, așază brânza în mijloc și cresteaz-o ușor, apoi așază restul de bacon. Unge fiecare fâșie de pâine cu sosul rămas de la bacon.
Pune pâinea în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 15 minute. După ce s-a rumenit frumos, scoate pâinea din cuptor și las-o puțin la temperat, apoi servește-o cu poftă.
Este un preparat gustos, ușor de făcut și cu ingrediente puține.
Încearcă și rețeta de Pâine umplută cu cașcaval și ceapă gratinată la cuptor, o gustare perfectă pentru întreaga familie sau rețeta de Pâine împănată cu unt și cașcaval.
Îți recomandăm și rețeta de Baghete umplute.
Poftă bună!