Paine simpla cu miere de albine

de divainbucatarie in Piine, 5 Noi 2010 | 6057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 g drojdie
  • 125 ml apa calda
  • 1/2 lingura zahar
  • 500 g faina pentru paine
  • 350 ml apa calda
  • 1 lingura de miere de albine
  • 1 lingura de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine simpla cu miere de albine:

Topim drojdia in putina apa calda. adaugam zaharul, restul de apa din 125 ml apa calda si 100g faina. Vom obtine o pasta groasa pe care o lasam sa stea 30 de minute. Observam ca a crescut intre timp. Adaugam restul de ingrediente, amestecam bine si lasam sa dospeasca inca o ora. Aluatul va creste frumos in acest timp. Framantam, punem aluatul intr-o forma in care am pus hartie de copt si mai lasam sa se odihneasca 10 minute. Preincalzim cuptorul la 250°C si dam painea la cuptor. Dupa 10 minute micsoram temperatura la 180°C si lasam sa se coaca cam 20-25 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine simpla cu miere de albine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (7)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:40

foarte interesant

divainbucatarie 1

06.11.2010, 10:00

Va trimit o felie...

vanilla 1

09.11.2010, 16:23

CE O POFTA MI-AI FACUT!!! MIE ASA DE DOR DE O PAINE DE CASA!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine impletita cu mac si susan