Paine impletita, cu mac

de Ina in Piine, 25 Mar 2012 | 5707 vizualizari

COMENTARII (29)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:34

frumoasa,frumoasa

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:17

foarte bine arata

Doralinda 1

10.05.2012, 13:34

Buna,
Am incercat mai multe retete de paine, bune, si am zis sa incerc si de pe site, deci m-am inspirat din reteta ta, doar ca nu am pus mac si am facut-o normal, nu colac, si am pus mai multa drojdie( pe pungulita era indicat 2 pliculete la o paine de 1 kg), folosesc tot bio pana si drojdia, vreau sa zic ca sotul si fetita cea mare imi cer sa fac la fiecare 2 zile, seamana a focaccia ce mi-a iesit, pot sa zic ca e cea mai buna paine care am facut pana acum! Traim acum intr-o societate care nu mai stii ce mananci, deci ce e facut de ca, e sigur sanatos! Acum am facut cu aceleasi ingrediente dar cu alta faina, integrala, f buna a iesit! Mersi mult ptr reteta!

Ina 1

10.05.2012, 16:31

Multumesc din suflet pentru aprecieri si ma bucur mult ca ti-a placut, doralinda72 !
Da, cantitatile difera in functie de tipul de faina si de drojdie; eu incerc sa nu pun foarte multa, pentru ca aluatul se poate lasa si de la drojdie sau apa multa.
Toate cele bune tie si familiei tale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici in tigaie cu ceapa verde si bacon