Paine impanata cu unt si cascaval

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 10443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt;
  • o paine intreaga;
  • cascaval ras;
  • o legatura de marar proaspat;
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impanata cu unt si cascaval:

Crestam painea cu un cutit ascutit fara a taia si coaja de jos.

Printre cubuletele formate implantam fasii de unt.

Presaram sare si piper dupa gust,apoi cascavalul ras iar la final marar verde tocat.

Punem painea la cuptor pana se topeste untul si cascavalul.

Scoatem painea din cuptor, impartim pe farfurii si o servim fierbinte.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impanata cu unt si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta