Paine fara drojdie cu iaurt si smantana

de CookieMonster in Piine, 6 Sep 2013 | 6314 vizualizari

 

M-am uitat in curtea Xandrinnei si am vazut si acesta reteta minunta pe care nu m-am abtinut sa o pun in practica. Nici nu am apucat sa o scot bine din cuptor ca au venit oamenii de pe afara - sotul si tata- invitati de mirosul de paine ( ca in reclame :) )

 

INGREDIENTE

  • 125 g iaurt
  • 125 g smantana slaba
  • 1 ou
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine fara drojdie cu iaurt si smantana:

1.Amestecam faina cu praful de copt si o cernem intr-un castron.

2. Batem bine oul cu sarea, zaharul, smantana si iaurtul si le punem in mijlocul fainii. Amestecam pana obtinem un aluat moale, omogen si un pic lipicios.

3. Punem aluatul intr-o tava de paine tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 30 - 35 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine fara drojdie cu iaurt si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (23)

laura_n 1

08.09.2013, 15:24

foarte faina, bagam la seif

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:20

Rocsi multumesc!

CookieMonster 1

08.09.2013, 16:20

Laura, draga mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]