Pâine de casă - Rețeta rapidă, fără frământare

de Bucataras in Piine, 7 Aug 2024 | 5652 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Prepară o pâine de casă delicioasă fără frământare! Descoperă rețeta simplă și rapidă care îți garantează o pâine crocantă la exterior și pufoasă în interior, perfectă pentru orice masă.
      Pentru această Pâine de casă - Rețeta rapidă, fără frământare, ai nevoie de doar câteva ingrediente: făină, apă, drojdie.
         

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Pâine de casă - Rețeta rapidă, fără frământare
      • 500 gr făină de grâu 650
      • 330 ml apă călduță
      • 7 gr drojdie uscată
      • 1 lgta zahăr
      • 1 lgta sare
      Portii: 1
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Pâine de casă - Rețeta rapidă, fără frământare:

      Cum se prepara Pâine de casă - Rețeta rapidă, fără frământare:

      Pune drojdia uscată într-un castronel, adaugă 1 lgta zahăr și 2 lgte de făină. Adaugă puțină apă și amestecă bine. Lasă deoparte maiaua.

      Cerne făina într-un castron, adaugă sarea într-o margine. Fă un locaș în mijlocul făinii și adaugă maiaua activată. Începe să amesteci cu ajutorul unei spatule, adăugând treptat apă. Aluatul rezultat trebuie să fie omogen. Acoperă aluatul cu folie alimentară și lasă-l la dospit 30 minute.

      Tapetează cu hârtie de copt o oală cu capac, apoi presară puțînă făină la bază.

      Pune aluatul de pâine în oală, apoi presară deasupra puțină făină. Acoperă oală cu capacul și pune pâinea la copt, la 220 grade C, timp de 30 minute. După acest interval, îndepărtează capacul și mai lasă la copt pâinea încă 10 minute pentru a se rumeni.

      După coacere, scoate pâinea din cuptor și las-o câteva minute, apoi scoate-o din oală. Las-o să să răcească de tot înainte să o tai.

      Pâinea de casă, fără frământare este gata. Ușor, rapid și gustos, fără efort.

      Încearcă și rețeta de Ciabatta cu măsline, foarte gustoasă sau varianta de Pâine de casă cu iaurt, pufoasă și bună.

      Îți recomandăm și rețeta de Pâine fără frământare.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine de casă - Rețeta rapidă, fără frământare" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Tort cu mure si ciocolata

      de oanapl 8

      ieri la 22:27

      Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

      pe 25.04 la 09:05

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      pe 25.04 la 08:41

       Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

      pe 25.04 la 08:35

      Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

      pe 24.04 la 08:46

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Foccacia cu masline si oregano