Paine de casa neframantata

de Sidy in Piine, 3 Oct 2012 | 17684 vizualizari

COMENTARII (32)

ANNA_46 1

03.10.2012, 21:57

Foarte buna reteta

RuxyRux 1

04.10.2012, 20:01

O minunatie de painica!

gabriella221184 1

05.08.2013, 18:17

drojdia proaspata nu e buna,numai aia uscata?

Sidy 1

06.08.2013, 08:21

Nu spun ca nu este buna, dar...eu am mai avut uneori nereusite din cauza ei.....

valyna 1

22.08.2013, 19:18

Mi s-a inacrit aluatul de ce? in camera nu e foarte cald

diaconta 1

22.08.2013, 19:44

Valyna si eu am facut dar am tinut-o la frigider pana a doua zi.Acum e foarte cald si nici painea nu sta prea mult.Imi pare rau ca nu ti-a reusit

Sidy 1

23.08.2013, 08:02

Valyna...cred ca a fost prea cald !
Zau ca-mi pare rau...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu germeni de grau