Pai atunci orice pîine făcută în casă e bio......
Pîinea bio cu adevărat ar fi fost, din punctul meu de vedere, dacă puneai făină bio...
Sincer nu mai știu care e situația în România, însă, din fericire, în Irlanda poti să cumperi orice organic (denumirea aici ptr. "bio" din România).
Și te-am întrebat fiindcă și făina poate fi organică, nu doar faptul că nu pui aditivi poate însemna că pîinea e bio.
Plus, iți spun sincer că nu se cunoaște bine (nu știu cine e interesat) în RO ce conține cu adevărat drojdia din magazine.
De-aia te-am întrebat, acum sper să mă fi înțeles complet.
Din punctul meu de vedere, pîinea organică preparată în casă conține făină organică, drojdie organică, și așa mai departe.
Oricum, arată tentant pîinica ta.
PS - Sper să nu te superi ptr. insistența mea, însă îmi doresc din tot sufletul ca oamenii (și în special cei care gătesc ptr. propriii copii) să conștientizeze că ORICE, DAR ORICE produs alimentar din lumea asta (nu doar fructele și legumele) se poate realiza pe bandă rulantă (mai ieftin, dar cu aditivi/înlocuitori mulți) sau mai încet (dar sănătos). Iar făina, zahărul sau mălaiul, atît de folosite în România, provin, în majoritatea cazurilor, din culturi îndoielnice. Despre asta e vorba.