Paine cu masline

de jolygina in Piine, 3 Apr 2011 | 3709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 cana de apa calduta
  • o lingurita sare
  • 6-7 linguri de faina
  • o lingurita de zahar
  • 200 g masline feliate

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu masline:

Punem apa calduta cu sarea ,zaharul si drojdia si amestecam bine pana se topesc ingredientele in apa ,dupa care incepem sa turnam faina in ploaie putin cate putin amestecand incontinuu .

Cand toata faina a fost pusa si a s-a format coca adaugam treptat cate o lingura de ulei si framantam bine pana se incorporeaza bine

Lasam sa creasca coca cam 25-30 min dupa care intindem bine  si asezam maslinele feliate pe toata foaia si rulam ca la cozonac

O punem in forma, o ungem cu un albus de ou,o mai lasam sa creasca  cam 20-25 min si dam la cuptor 35-45 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

14.04.2011, 10:39

wow......nu am facut niciodata dar am mancat si mi-a placut tare mult.............

adry88 1

05.05.2011, 19:05

foarte buna

jolygina 1

14.05.2011, 08:45

multumesc eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine cu rosii si busuioc