Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in

de Ina in Piine, 19 Dec 2011 | 8429 vizualizari

 

Asa-l intampin eu pe bucataras.ro la cei 3 ani ai sai : cu paine calda si sare :)
La Multi Ani ! >:D

 

INGREDIENTE

  • 305 ml apa
  • 1,5 lingurite cu sare
  • 1 lingura cu zahar
  • 2 linguri cu lapte praf
  • 240 g faina alba
  • 120 g faina neagra
  • 120 g faina de secara
  • 1,5  lingurite cu drojdie uscata
  • 50 g seminte de in
  • 50 g seminte de susan
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in:

 

  Punem in masina de facut paine ingredientele, in ordinea inscrisa, mai putin semintele.  Se alege meniul de paine taraneasca si apasam butonul start.  Cand masina scoate un beep ( dupa cca 13 minute de la pornire ), adaugam semintele de in si susan. 

  Faina de secara va face ca painea sa aiba o textura buretoasa, aerata si o va mentine proaspata mult timp. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu faina de secara, faina neagra si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

20.12.2011, 19:15

se pare ca am fost pe acelasi gand
Foarte frumoasa painica

Cris2711 1

20.12.2011, 21:12

ce bunatate

kamy 1

22.12.2011, 00:29

ce-mi doresc si eu o mas de facut paine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu masline