Paine cu ceapa si patrunjel

de Pasiune pentru bucatarie in Piine, 18 Ian 2011 | 3847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 230-250 ml apa calduta
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ceapa medie
  • patrunjel verde/uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si patrunjel:

Intr-un castron incapator se pune 250 g faina,sarea,zaharul si drojdia;se amesteca bine.In castron se adauga treptat apa calduta si uleiul amestecand incontinuu.Dupa ce am incorporat toata apa adauga treptat restul de faina.Framantam 10 minute.Lasam la dospit,intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul.

Aluatul se rastoarna pe o planseta infainata si se framanta incorporand ceapa tocata marunt si patrunjelul.Aluatului i se da forma rotunda si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt;se lasa la dospit aproximativ 1 ora.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 minute,la foc mediu-mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]