Paine cu cartofi

de Dea_Dea in Piine, 4 Apr 2013 | 2574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 plic de drojdie
  • 1 cartof
  • 2 linguri ulei
  • un praf de sare
  • 400 ml apa calduta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu cartofi:

Se pune cartoful la fiert, cand este fiert se piseaza bine si se pune sare.

Intr-un castron  punem faina si drojdia si se omogenizeaza bine..

Se adauga cartoful si se adauga apa calduta putin cate putin, pana obtinem un aluat potrivit. La final se framanta bine bine cu uleiul.

Se lasa la dospit 40 -45 minute, se pune in tava cu hartie de copt si se mai lasa 30 minute la dospit.

Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit cam 40 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi si ceapa