Paine

de jolygina in Piine, 1 Mai 2013 | 2705 vizualizari

 

Am o dilema, am facut aceasta paine cu niste seminte ,de fapt samburi de ceva dar nu mai stiu cum se numesc ,am vazut ca se pun si la paste si la mai multe mancaruri ,noi le mancam si asa de deci paine cu nu stiu ce samburi.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • un cub de drojdie
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • samburi
  • faina cam 750g daca mai este nevoie mai adaugati
  • un galbenus de ou pentru uns
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Amestecam apa cu sarea ,zaharul si drojdia apoi incepem sa aduagam faina in ploaie pana obtinem o coca consistenta ,cand am obtinut coca adaugam uleiul si mai framantam cateva minute pana se incorporeaza tot foarte bine .Punem coca la dospit pana isi dubleaza cantitatea, intr-un loc caludros .Cand coca a crescut indeajuns intindem o foaie si punem samburi din loc in loc apoi impaturam foaia si o asezam intr-o forma ,eu am pus-o intr-o forma patrata de ceramica .

O crestam din loc in loc si o ungem cu galbenusul de ou apoi mai punem catIva samburi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu seminte de in