Pain perdu

de Julie in Dulciuri, 17 Iun 2010 | 9151 vizualizari

COMENTARII (12)

Sylvia 1

17.06.2010, 11:10

Julie excelenta reteta ta, nota maxima. Aici in Franta sunt retete speciale si pentru painea din care se face aceasta "pain perdu" cu arome puternice in ea de la ghimbir la scortisoara si cuisoare .

Julie 1

17.06.2010, 11:16

Multumesc mult Sylvia Imi plac mult retetele frantuzesti , mai ales cele prezentate de Laura Calder!

Roxana 1

17.06.2010, 11:17

hmmmmmmie imi place sarata mai fac dar rareori ca iese prea uleioasa.asta cu inghe tare buna tre sa fie

Julie 1

17.06.2010, 11:22

Roxana : Pentru a nu iesi uleioase, friganelele le putem praji in foarte putin unt intr-o tigaie neaderenta si le lasam apoi sa se scurga bine pe servete de hartie.

Rocsi 1

17.06.2010, 11:25

mama cat de bine iesi

silvi0ara 1

17.06.2010, 11:25

Minunat,si mie imi plac mult retetele ei.

Sylvia 1

17.06.2010, 11:29

Tare mult imi place desertul asta , super ca ai pus reteta. Eu nu prea il fac ca la mofturosii mei nu le place asa ca imi fac mai rar numai mie, e minunat

ionix 1

17.06.2010, 11:47

aaaaaaaaaaaaaaaaahhhh... o sa fac si yo

Dana Cristea - pusikmea 1

17.06.2010, 17:55

julie, Laura Calder e tipa de pe euforia??? daca e ea, imi place tare mult cum gateste, face retete f simple dar cu un efect deosebit

nadina73 1

17.06.2010, 18:17

ce combinatie perfecta 5 furcu

Julie 1

17.06.2010, 18:35

Da, Laura Calder este cea care prezinta "Sa gatim frantuzeste". Si da! are niste retete grozave!
Multumesc mult de furculite!

mena29 1

18.06.2010, 00:19

5 furculite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu menta