Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt

de violette in Mancaruri cu carne, 1 Mar 2010 | 6033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente pentru pachetele de pui:
  • 300 gr. spanac.
  • un piept de pui
  • 200 gr. cascaval
  • 2 oua
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
  • faina, pesmet
  • ulei pentru prajit
  • Pentru garnitura:
  • cartifi/orez
  • Pentru sosul de iaurt:
  • 300 gr. iaurt sau sana
  • putin usturoi pisat
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • patrunjel tocat, marar/cimbru
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt:

  • pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper;
  • se pune intr-o tigaie putin ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul toacat marunt, se adauga spanacul (spalat si uscat)  si se caleste cam 5 min. pana scade apa pe care o lasa, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • se ia cate o bucata de piept de pui, se aseaza spanacul in mijloc iar peste o felie de cascaval, iar apoi i se da forma unui pachetel (img.5).
  • am lasat fiecare pachetel impaturat in folie alimentara si le-am pus la frigider pt. aprox. 1 ora( cine vrea poate insa sa le pregateasca fara a le mai lasa la frigider).
  • fiecare pachetel de pui se da prin faina, ou pesmet iar apoi se prajeste in uleiul incins.
  • se serveste cu garnitura de cartofi nature si sos de iaurt........sau pilaf de orez si sos de iaurt :)



Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu pui si ciuperci in sos Bechamel