MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt:
pieptul de pui se feliaza iar apoi se se bate ca si pentru snitele, se condimenteaza cu sare si piper;
se pune intr-o tigaie putin ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul toacat marunt, se adauga spanacul (spalat si uscat) si se caleste cam 5 min. pana scade apa pe care o lasa, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
se ia cate o bucata de piept de pui, se aseaza spanacul in mijloc iar peste o felie de cascaval, iar apoi i se da forma unui pachetel (img.5).
am lasat fiecare pachetel impaturat in folie alimentara si le-am pus la frigider pt. aprox. 1 ora( cine vrea poate insa sa le pregateasca fara a le mai lasa la frigider).
fiecare pachetel de pui se da prin faina, ou pesmet iar apoi se prajeste in uleiul incins.
se serveste cu garnitura de cartofi nature si sos de iaurt........sau pilaf de orez si sos de iaurt :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.