Oua vopsite ecologic

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 4375 vizualizari

 

E prima oara cand fac astfel ouale! Data viitoare o sa iasa mai bine!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua albe
  • foi de ceapa rosie de la aproximativ 1 kg. de ceapa
  • 5 fire de marar
  • 5 fire de patrunjel
  • un dres
  • apa
  • otet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite ecologic:

Se spala ouale cu apa si detergent de vase. Se limpezesc bine. Se aseaza firele de verdeata pe ou si se pun in dres. Se leaga bine si se pun intr/un vas cu apa rece. Se pun la fiert, se adauga 2 linguri de otet si se lasa aproximativ 10 minute sa fiarba, dupa ce a inceput apa sa fiarba. Se scot si se lustruiesc cu ulei sau slanina.

Paste linistit!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite ecologic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

26.04.2011, 11:01

mamaieelena 1

27.04.2011, 08:28

adry88 1

03.06.2011, 16:01

foarte frumoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rondele etajate de sfecla si branza