Oua vopsite de Paste

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 11517 vizualizari

COMENTARII (25)

Oana 1

03.04.2010, 15:58

Wow, Sylvia, cat sunt de frumoase Nu stiam de metoda asta, dar arata super de tot

Sylvia 1

03.04.2010, 15:59

Oana imi pare rau ca nu am reusit mai repede sa o postez gata fug la bucatari ca tocmai am terminat de fiert sunca de Paste si mai am treaba

adnas54 1

03.04.2010, 16:42

Nici eu nu-mi imagimam... daca-mi spunea cineva... acum ca le-am vazut facute, arata super...

Oana 1

03.04.2010, 16:51

Sylvia, la anul o sa incerc si eu, imi plac foarte, foarte mult! Spor la bucatareala! eu am terminat

ela 1

03.04.2010, 16:55

superbe,SylviaPaste fericit

ana 1

03.04.2010, 16:55

Silvia foarte frumoase ,ingenios colorate .Spor la treaba in continuare.

luminita20_2006 1

03.04.2010, 17:48

super imiplac tare mult asa e pacat ca nu au fost postate mai inainte dar nu -i mimica la anul o sa fac si eu... sa ai un Paste faricit alaturi de cei dragi

Sylvia 1

03.04.2010, 17:56

Multumesc, chiar imi pare rau ca nu am reusit , aveam ceva poze de anul trecut si le postasem la mine poate trebuia sa le pun si fara multe poze si aici. Multumesc pentru urari !

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 20:55

super, super!!!

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 20:55

danis 1

03.04.2010, 22:35

felicitari arat foarte bine

Sylvia 1

04.04.2010, 13:12

Ma bucur ca va plac va ofer un out spre ciocnire, asa virtual. Hristos a Inviat !

Rocsi 1

04.04.2010, 13:39

super metoda pentru vopsit oua

Teo 1

04.04.2010, 18:18

f. frumoase ! o sa incercam metoda la Inaltare, cand se rosesc iar oua; multumim , Silvia!

ionela2682 1

06.04.2010, 19:25

chiar ca sunt minunte, zici ca nu sunt reale!felicitari!

Brindusa 1

06.04.2010, 19:46

foarte frumos arata Sylvia, dar dupa ce le dai cu aracet le si mananci? Eu le-as face, dar numai de frumusete.

Sylvia 1

07.04.2010, 16:36

Brandusa sigur se pot manca ca nu trece aracetul de coaja, de fapt se si imbiba rapid cu grisul si se usuca (stiu multe persoane care au mancat) . Eu nu prea mananc oua rosii adica fac 50 si mananc 2 restul raman de decor. Eventual poti face cate credeti ca mancati sub alta forma si astea de decor

elena1988 1

15.02.2011, 19:00

superbeeeeeeee

mihaelar63 1

16.04.2011, 23:43

Vesele si deosebite

Sylvia 1

18.04.2011, 10:15

Imediat vine din nou momentul

oana_pisicutza16 1

03.04.2012, 23:01

foarte bine arata

mirela_sagi 1

08.04.2012, 22:28

Am facut si eu anul trecut, oua vopsite cu gris, si am avut un real succes. Super ideea!!! Sigur am sa fac si anul acesta.

Sylvia 1

15.04.2012, 09:22

Hristos a Inviat ! ma bucur ca ti-a placut reteta !

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 16:25

iry-gabriela 1

03.04.2015, 11:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive