Oua vopsite cu coaja de ceapa

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 4116 vizualizari

 

Noi asa vopsim ouale in fiecare an de Paste, si nu am schimba cu alte vopsele pentru nimic!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • Coaja de la 7 cepe (eu am pus amestec coaja galbena cu rosie)
  • 2 linguri de otet
  • apa
  • Optional: ulei pentru uns pentru luciul oualor (eu nu am folosit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite cu coaja de ceapa:

Intr-un ceaun am pus un strat subtire de coaja de ceapa, apoi am asezat ouale, pe care inainte le-am spalat bine cu detergent de vase si clatite bine, asta pentru a le face mai fine, Iar peste oua am pus restul de coaja de ceapa, otetul ci am acoperit cu apa.

Cand a inceput sa fiarba mai lasam 2 minute si stingem focul. Lasam in apa cca. jumatate de ora, apoi le scoatem usor cu o paleta si le lasam sa se raceasca. 

Daca vreti sa obtineti un luciu frumos, ungeti un servetel sau o panza cu ulei si luati fiecare ou dandu-i luciu dorit 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite cu coaja de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de somon