Oua umplute in sos de rosii cu bechamel

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2010 | 5817 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

13.05.2010, 11:22

sandytza 1

13.05.2010, 11:49

Asa e cum spui tu Ela . Fara indoiala

lia maria 1

13.05.2010, 12:29

arata grozav trebue sa fie foarte buneiau 5 furculite si vin in graba, poate a mai ramas vre-un ou

sandytza 1

13.05.2010, 12:43

Lia grabeste-te

nadina73 1

13.05.2010, 13:10

felicitari super prezentare,merita mai mult de 5 furculite chiar daca nu pot pune mai multe,

nadina73 1

13.05.2010, 13:10

e super tradafirasu tau

sandytza 1

13.05.2010, 13:36

Multumesc Nadina

Bunica 1

13.05.2010, 16:01

Prezentarea retetei este super, etapa cu etapa. Asa da Eu nu am atata rabdare.

sandytza 1

13.05.2010, 23:13

Bunica uneori nici eu nu am atata rabdare dar cand am profit de ea

silvi0ara 1

13.05.2010, 23:35

adry88 1

18.05.2011, 21:47

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:53

ce reteta faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion