Oua umplute in sos de maioneza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2010 | 5919 vizualizari

COMENTARII (7)

Rocsi 1

22.04.2010, 19:46

nu am facut niciodata cu sunca si cascaval dar cred ca e bun

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 20:12

rocsi, eu fac aceasta reteta de mai bine de 20 de ani si cine a mancat la mine odata a mai vrut si a doua oara

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 22:46

si eu am facut-o doar ca puneam jumatatile de ou invers, chiar la mine la nunta am facut si toti isi lingeau degetele

nadina73 1

22.04.2010, 23:29

cu siguranta sant bune 5 furuc

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 10:10

puikmea, asa este, sunt delicioase..................

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 10:10

nadina, multumesc !

dicarmencitta1957 1

26.04.2010, 20:34

Super prezentare,felicitari si 5 furculite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval